Kaip importuoti duomenis iš programos „aSc Tvarkaraščiai“?

English Slovenčina Polish Lithuania Hebrew

Pasirinkite „Pagrindinė mokyklos informacija, Rodyti/Redaguoti...“:

Tada pasirinkite „Importuoti iš tvarkaraščio“:

Pasirinkite tvarkaraštį, iš kurio norite importuoti. Sistema leidžia importuoti iš tvarkaraščių, išsaugotų saugykloje internete, todėl jums gali reikėti įkelti tvarkaraštį.

Paspauskite „Kitas“ ir sistema parodys objektus, kuriuos ji importuos iš tvarkaraščio.
Kiekvienam tvarkaraštyje esančiam objektui bus priskirtas tam tikras veiksmas. Pavyzdžiui, kiekvienam mokytojui:

Pridėti: tai reiškia, kad mokytojas iš tvarkaraščio failo bus pridėtas į EduPage sistemą. Įsitikinkite, kad šio mokytojo dar nėra EduPage, įrašyto kitu vardo.

Nuoroda: šis mokytojas nebus pridėtas į EduPage, o bus susietas su tam tikru mokytoju, kuris jau yra įrašytas EduPage.

Atsietas (Nieko nedaryti): šis mokytojas nebus pridėtas ar susietas.

Galite pakeisti veiksmą. Pavyzdžiui, jei mokytoja neseniai susituokė ir jos pavardė pasikeitė, tačiau tvarkaraštyje internete vis dar yra senoji pavardė, galite pakeisti jos pavardę tvarkaraštyje internete, pakartotinai įkeldami tvarkaraštį iš kompiuterinės programos, kur jos pavardė jau pakeista.

Tačiau paprastesnis sprendimas būtų „susieti“ šią mokytoją su mokytoja, esančia EduPage mokytojų sąraše. Pakeiskite veiksmą į Susieti Ir pasirinkite mokytoją, su kuria ji bus susieta.

Dabar sistema žinos, kad ši mokytoja iš tvarkaraščio failo yra tas pats asmuo, kaip ir mokytoja iš EduPage.

Geros praktikos patarimas būtų teisingai susieti visus objektus, kad turėtumėte naujausią mokytojų, dalykų (disciplinų), kabinetų ir kt. sąrašą, teisingai susietą su tvarkaraščiu. EduPage turi funkcijų, kurių veikimui reikalingi dalykų, mokytojų sąrašai ar ir pats tvarkaraštis. Jeigu jų neimportuosite, šiuos duomenis reikės įvesti rankiniu būdu.