איך להזין שעורי סימינר

English Slovenčina Deutsch España Polish Russian Greek Lithuania Hebrew Bulgarian

הזנת שיעורי הסמינר הינה קלה מאוד. אתה מבצע זאת בדיוק באותו אופן שאתה מזין שיעורים רגילים, רק שבמקום השדה "הקבוצה" אתה צריך לבחור "סמינר". שיעורי סמינר שהם צירוף מספר כיתות מוזנים באותו אופן כמושעורים שהם צירוף כיתות רגילות (עם כפתור "הוסף כיתות"), רק שצריך לבחור "סמינר" כקבוצה עבור כל הכיתות:

קבוצות סימינר
מצב מיוחד הוא כאשר יש לך שני שיעורים בסמינר באותו הנושא בכיתה אחת. התוכנה מבינהכי שני השעורים הללו שווים. אם הסטודנט לומד את הנושא הזה, זה לא משנה לאיזה מנושאים הוא יהיה שייך (אבל הוא יכול להשתייך רק אחד). זה משמש בדרך כלל כאשר תלמידים רבים רוצים להשתתף בנושא אחד, כך שהם צריכים להיות מחולקים לקבוצות.

לדוגמא: התמונה הבאה מגדירה כי קיימות שתי קבוצות של סמינר במתמטיקה. באחד ישתתפו תלמידים מ 5A באחר התלמידים מן 5A/5B/5C/5D: בהמשך תיהיה לכל תלמיד האפשרות לבחור אחד, או שתוכנה תשבץ את התלמידים עבורך.

לאחר שהזנת שיעורי סמינר, אתה צריך להקצות תלמידים לסמינרים. ראה: