סינכרון נתונים נוסף

English Slovenčina Deutsch Russian Čeština Lithuania Hebrew

בכל פעם שאתה מעלה מערכת שעות חדשה שהיא רשמית במשך זמן מה של שנת הלימודים, התוכנה מציעה לך לייבא את הנתונים מתוך מערכת השעות ל EduPage , שם אתה יכול לקשר את האובייקטים במערכת השעות עם אובייקטים ב EduPage

כיצד ניתן לסנכרן נתונים בין מערכת השעות ו- edupage?

לסינכרון נתונים נוסף, לחץ על "אימות".

בתיבת הדו-שיח 'אימות', הכרטיסייה 'כללי' מאפשרת לך לשנות את סדר השבועות או את תוקף מערכת השעות.

בשלבים הבאים ניתן לבדוק אם כל המורים, הכיתות, התלמידים, המקצועות או הכיתות מחוברים עם עמיתיהם ב EduPage. אם חלק מהמורים לא קושרו באופן אוטומטי, למשל. עקב שינוי השם במערכת השעות , ניתן לקשר אותם באופן ידני. קשר את האובייקטים על ידי לחיצה על הפעולה "לא מקושר", בחר "קישור".

לאחר מכן בחר את המקבילים המתאימים בעמודה הימנית.

מרגע זה הנתונים מקושרים, ניתן לסיים את תיבת הדו-שיח על ידי קישור כל האובייקטים, התלמידים, השיעורים עד לסוף הדיאלוג.

אם יש יותר נושאים עם חלוקה לקבוצות תלמידים, אנו ממליצים לקשר נושאים נוספים ממערכת השעות לנושא אחד של EduPage. זה יכול להיעשות על ידי קישור נושא אחד עם אחר על פי ההוראות שהוזכרו לעיל ולאחר מכן להחליף נושא אחר למשל מעבדות כימיה:

במקרה ויש לך שני נושאים או יותר במערכת השעות שהם רק שתי קבוצות של נושא אחד, להשתמש בפונקציה "החלף" באופן הדומה לשימוש בפונקציה "קישור". למשל כימיה וכימיה מעשי.

הערה: אם אין לך מה לקשר בין המורה / הכיתה / נושא אתה צריך להוסיף אותם ל EduPage או לשנות את מערכת השעות.