כיצד ניתן להציג מערכת שעות לשבוע הנוכחי

English Slovenčina Deutsch Russian Čeština Lithuania Hebrew

מה שאתה רואה בתצוגת מערכת השעות המקוונת ב Edupage זה נתונים מקובץ מערכת שעות בתוקף להיום. ברוב המקרים זה בסדר, אבל אם מערכת השעות שלך משתנה באמצע השבוע, זה עלול להיות מטעה. לדוגמה, אם פרסמת גרסה חדשה של מערכת שעות שתיכנס לתוקף מיום רביעי, אז מה אתה כנראה תעדיף לראות הוא יום שני + יום שלישי ממערכת השעות הישנה ו רביעי- חמישי- שישי ממערכת השעות החדשה.

ניתן להגדיר את תצוגת מערכת השעות הזמנים כדי להציג את מערכת השעות לשבוע הנוכחי. זה יתקן את הבעיה שהוזכרה לעיל, אבל זה שימושי גם במצבים אחרים:

- במערכת שעות דו שבועית תוצג המערכת השבועית הנכונה

- היא תשלב מידע להחלפה/מילוי מקום - למשל. אם שיעור כלשהו יבוטל בהחלפה, הוא יוסר ממערכת השעות.

- היא תשלב מידע מאירועים - למשל. אם יש חג ביום מסויים, השיעורים לא יופיעו באותו יום.

לפני שתפעיל את הפונקציה

לפני שתפעיל את הפונקציה הזו של תצוגה מקוונת , ודא כי:

- הנתונים במערכת השעות שלך מקושרים כראוי Edupage

- בית הספר שלך מאשר את פרסום מילוי המקום/החלפה. אם בית הספר שלך לא מאשר את פרסום מידע לגבי החלפות/מילוי מקום של המורים, אתה יכול להגדיר את התצוגה באינטרנט כך שמערכות של המורים יוסתרו.

- אם יש לך מערכת שעות דו שבועית, ודא שהגדרת את תצוגת השבוע כראוי

כיצד להפעיל את הפונקציה הזו

אתה יכול להפעיל את הפונקציה על תצוגת מערכת השעות - התאמה אישית - הגדרות - "הצג מערכת שעות לשבוע הנוכחי":

לאחר שתפעיל זאת, תצוגת מערכת השעות תראה את "השבוע הנוכחי " כברירת המחדל של מערכת השעות. המשתמש יכול לעבור ל "שבוע הבא" עם התפריט בצד ימין, או שהוא יכול לבחור להציג מערכת שעות קבועה.

הערות

- תצוגת Flash (פריסת הדפסה) אינה זמינה למערכת השעות הנוכחית של השבוע. עם זאת, ניתן לעבור למערכרת שעות קבועה שהועלה מתוכנת מערכת השעות aSc , אשר תצוגת ה Flash עובדת.

- אם פריטים ממסד הנתונים שלך אינם מקושרים כראוי עם מסד הנתונים ב Edupage, מערכות מסוימות עשויות שלא להיות מוצגות, אתה עשוי לראות מספרים במקום שמות על כמה שיעורים, וכו '... אתה יכול לבדוק אם מערכת השעות מקושרת כראוי ב Edupage בעזרת " אימות ":

כיצד ניתן לסנכרן נתונים בין מערכת השעות ו- edupage?