איך אני יכול להזין בחירות תלמידים (זמין בגירסה 2009)

English Deutsch Polish Russian Greek Lithuania Hebrew Bulgarian

ברגע שהזנת תלמידים אתה יכול להוסיף את הנושאים (קורסים) שהם בחרו. אם לא הזנת תחילה את הנושאים יתכן שיהיה עליך לסגור את התלמידים ולהזין את נושאי הלימוד:

ברגע שיש לך את נושאי הלימוד יש לך שתי אפשרויות כיצד להזין את בחירות התלמיד. האפשרות הראשונה היתה לבצע ישירות עריכה בתיבת השיח בה השתמשנו ליצירת תלמיד חדש. לחץ לחיצה כפולה על כל שורה ותקבל תיבת שיח בה אתה יכול להוסיף/להסיר תלמיד מהנושא.
ניתן לעשות זאת בדרך מהירה יותר ישירות מתיבת השיח של התלמידים: עבור לתצוגת "נושאים בעמודות":

פשוט קליק ימני על תא הבחירות של התלמיד. לדוגמה זה יוסיף אנגלית לתוך השעורים של אדיסון:

ניתן להשתמש CTRL ובחרו יותר שורות (תלמידים) ולאחר מכן לחץ קליק ימני והוסף את הנושאים ליותר תלמידים.
ניתן לראות כינושאי התלמידים שנבחרו הפכו אדומים. למה כזה צבע דרמטי? משום שעד כה ציינת שהתלמיד בחר אנגלית, אבל אין לך באמת שיעור מוגדר עבור נושא זה.

ראה גם :
כיצד ליצור קורסים בנושאים (זמין בגירסה 2009)