מורה – הגדרה ועריכת דף המורה

English Slovenčina Deutsch Polish Lithuania Hebrew Georgia

Edupage מאפשר לכל מורה שיש לו חשבון לערוך את הדף שלו. בדף זה ניתן ליצור מספר בלתי מוגבל של דפי משנה ולערוך אותם בקלות על ידי כניסה לחשבון שלך. אתה יכול לכתוב טקסט, בלוגים ואפילו קבצים עבור התלמידים שלך.
תחילה התחבר לחשבון ובחר "דף המורה":

בתחילה הדף הזה אינו גלוי לציבור, לכן אל תדאג לבצע שינויים, ברגע שאתה מרוצה מהתוצאה אתה יכול להפוך זאת גלוי לציבור באמצעות שימוש בכפתור "ניהול דף" שם אתה יכול לבחור למי זה יהיה גלוי:

בנוסף ניתן להציג בדיאלוג זה את הכתובת של דף האינטרנט האישי שלך, לדוגמה:
עריכת התוכן של דף האינטרנט היא קלה מאוד. כל תוכן ניתן לערוך על ידי לחיצה על " כפתור ערוך" בפינה הימנית העליונה המציג בכל פעם שאתה מזיז את העכבר מעל הרכיב הזה:

לחץ עליו ואתה יכול מיד לשנות את הטקסט. המערכת מאפשרת לך לערוך את הדף שלך ישירות באינטרנט בעורך טקסט נוח:

אתה יכול להכניס את התמונות לתוך הטקסט, לעשות טבלאות, לעצב או פשוט להעתיק טקסט מ - Word באמצעות העתק/הדבק. .
עריכה של חלקים אחרים בדף שלך דומה. לדוגמה, תמונות פרופיל, לחץ על ערוך בפינה הימנית העליונה:

יש מספר תמונות בברירת מחדל, תוכל למחוק אותן ולהוסיף את התמונות שלך:

תוכל לבחור אחת מהתמונות שהוכנו או להעלות את התמונות שלך:

מרגע שהעלית את התמונה שלך היא מוצגת ב "התמונות שלי". בחר בה כדי להוסיף לדף שלך, או מחק אותה אם אינך זקוק לה:

כדי לערוך את מדור אנשי הקשר, לחץ שוב על ערוך בפינה הימנית העליונה:

לאחר מכן מלא את שדות אנשי הקשר. ניתן להוסיף שדות נוספים באמצעות לחצן הוספת פריט, אם תמחק את התוכן של שדות מסוימים הם יוסרו:

בדף האינטרנט האישי שלך יכול להיות מספר בלתי מוגבל של כרטיסיות משנה . ניתן להוסיף או להסיר אותם באמצעות לחצן העריכה הראשי:

כאן תוכל להסיר או להוסיף דפי משנה :

כאשר אתה מוסיף דפי משנה , אתה יכול לבחור כמה מהדפים מיוחדים, כמו אלבום תמונות ,בלוג או שאתה יכול פשוט להוסיף טקסט כללי:

כשהדף נוסף תוכל ללחוץ עליו ולערוך אותו:

אם ברצונך לפרסם כמה תמונות שלך או תמונות אחרות שעשויות לעניין את התלמידים שלך, לחץ על אלבום תמונות , ולאחר מכן ערוך / הוסף תמונות

בחר את התמונות שלך שבכונן הקשיח באמצעות הוסף , ולאחר מכן לחץ על "העלה":

ניתן גם ליצור אלבומים מרובים, לחץ על "חזור לרשימת אלבומים":

לאחר מכן אפשרויות / אלבום חדש:

אתה יכול גם לכתוב את בלוג בית הספר שלך על ידי הוספת דף משנה שנקרא הבלוג::

כדי להוסיף בלוג חדש לחץ על כפתור פלוס. כדי לשנות או למחוק מאמר מקם את העכבר מעל ובחר לערוך:

דפים מורכבים יותר עם יותר מודולים. הוסף דף טקסט פשוט ולאחר מכן ערוך ושנה אותו לפריסה מורכבת יותר:

באפשרותך לבחור אחת מהפריסות המוגדרות מראש, ולאחר מכן תוכל לערוך כל רכיב בדיוק באותו אופן שבו ערכת את דף הפרופיל הראשי.