כיצד להקצות שיעורי בית הכוללים שאלות מההכנות

אתה רוצה להקצות את התלמידים שלך שאלות עבור שיעורי הבית. יש לך שאלות מוכנות בההכנות שלך. עקוב אחרי העזרה הבאה:

הגדר את הנושא הרצוי בתכנית שלך. כל החומרים זמינים המיוחסים לנושא יוצגו בצד ימין.

בחר חלק מהשאלות ולחץ על 'הוסף לחומר'.

בחר שיעורי בית.

הקלד את הכותרת של שיעורי הבית או לשמור את הכותרת הנוכחית.

תאריך היעד להשלמת שיעורי הבית נקבע לשיעור הבא במערכת השעות כברירת מחדל. אם ברצונכם לשנות את תאריך לחץ על "עד תאריך:" וללחוץ על התאריך. לוח שנה יוצג. הימים, בהם אתה מלמד את המקצוע הזה מסומנים בצבע ירוק. לחץ על "בצע".

שיעורי הבית הוקצו. התלמידים יכולים לבצע זאת באופן מקוון. אם זה המקרה, התשובות שלהם מוערכות באופן אוטומטי ואתה לא צריך לתקן את שיעורי הבית באופן ידני.

ניתן למצוא את התשובות בסעיף תוצאות. בחר את שעורי הבית הספציפיים מרשימת המטלות. תיבה ירוקה תציין את התשובות הנכונות, אדומה תציין את התשובות השגויות.

ניתן לתת ציון גם ממיקום זה. ציונים ניתן לקבל גם ממיקום זה.