מנהל מערכת – תקנים

שיתוף החומרים בין המורים הוא התפקיד החשוב ביותר של סטנדרטים ב EduPage. לרוב מקצועות הלימוד בבתי הספר היסודיים והתיכוניים יש סטנדרטים מוגדרים על ידי המדינה. הסטנדרטים מתאימים אפוא למיון חומרי ההוראה בעת שיתופם.

מה תפקיד התקנים ב EduPage ?

בחר "תקנים" בתפריט השמאלי. בחר את משבצת עריכת תקנים .

בחר את הנושא ואת הכיתה . אם יש תקנים ב EduPage עבור הנושא שנבחר, הם מוצגים עכשיו.

ניתן לערוך תקנים ולהגדיר ולתקן תקנים עבור בית הספר שלך.

בחר "הוסף קבוצה".

אם לא הוגדרו תקנים ב- EduPage עבור הנושא הנבחר תוכל להגדיר את תקני בית הספר שלך בדרך דומה.

המשבצת השווה תקנים מציג סקירה על סטנדרטים בשימוש / לימד בשיעורים ספציפיים.

הצבע הכחול מציין תקן הכלול בתוכנית ההוראה של המורה. הצבע הירוק מציין, נושא בתוכנית עם תקנים אלה שכבר לימד.

המעגלים הירוקים-אדומים מייצגים את תוצאות התלמידים במבחנים ובשיעורי בית לתקנים ספציפיים. תשובות התלמידים לבחינות או לשיעורי בית שנרשמו ב- EduPage, הן מראש עבור פונקציה זו. התשובות נרשמו במהלך המענה המקוון לשאלות המבחן / שיעורי הבית, או בזמן שהמורה נכנס לתשובות ממבחן מודפס / שיעורי בית עם הכלי EduPage.

משבצת עיין בתקנים בקורסים מציעה סקירה של מקצועות ספציפיים עם מידע שימושי נוסף.

אם תלחץ על מקצוע מסוים, הכנות או משימות בטבלה, הוא יציג פרטים על המקצוע, על תוכניתו, על תקני ההכנה ועל המטלות.

משבצת תקנים בקורסים - סקירה כללית מציגה מספר תקנים בתוכניות עבור מקצועות ספציפיים.
צבע הקורס מציין: ירוק - מקצוע רשמי, אפור - מקצוע לא רשמי, אדום - המקצוע לא נוצר עדיין.

משבצת ספריית בית הספר מציגה מספר חומרים EduPage עבור תקנים ספציפיים. החומרים מחולקים לספרייה העולמית, לספריית בית הספר או להכנות של מורים.