מורה - נוכחות

English Slovenčina Deutsch Russian Čeština Lithuania Hebrew

אם בית הספר שלך מחליט, אתה יכול לנהל את הנוכחות ישירות מיומן הכיתה. פשוט לחץ על סמלון התלמידים. המערכת תציג את התלמידים האמורים להיות נוכחים בשיעור הזה. אתה יכול לציין מי נעדר(Nielsen) ומי איחר (Lopez – איחר 5 דקות)

אם להורים יש סמרטפון הם יכולים להתקין את היישום EduPage והם יקבלו הודעה על החיסור איחור באופן מיידי
אם אתה מחנך הכיתה, אתה יכול להחליט אם כל ההעדרויות יחשבו כמוצדקים או לא מוצדקים. עבור להצגת "נוכחות" ובחר את הכיתה שלך. תוכלו לראות את כל התלמידים ולצד כל תלמיד יש מספר המציג "בעיות נוכחות שלא נפתרו":

אנו יכולים לראות כי לתלמידה Melissa Perez יש 8 " בעיות נוכחות ". אנו יכולים לראות כי היא לא הייתה נוכחת ב 4 שיעורים ב 10 לחודש ו 4 שיעורים ב 27 לחודש.
עכשיו ההורים ישלחו לך את ההודעה בה מודיעים שהיא חולה. כל מה שאתה צריך זה ללחוץ על "הערת היעדרות חדשה", לציין את פרק הזמן שבו ההיעדרות הייתה מוצדקת ואת הסיבה:

כתוצאה מכך אתה יכול עכשיו לראות כי היעדרויותיה הם מוצדקים ואתה יכול גם לראות את הסיבה. אם אתה צריך לערוך זאת אתה יכול ללחוץ ישירות על היעדרות או להשתמש בכפתור הערת היעדרות כדי להציג את כל ההיעדרויות.

לכל רשומה יש היסטוריה, כך שאם מורה אחד אומר שהתלמיד היה נוכח, מורה אחר אומר שהתלמיד נעדר, אתה תמיד יכול לראות מי ומתי בדיוק שינה את ההיעדרות.
אתה לא צריך להשתמש " הערות היעדרות". אם אתה מעדיף או אם יש לך מצב מיוחד, אתה יכול לערוך ישירות את ההיעדרות, למשל Lopez איחר, אז אתה פשוט לסמן את זאת כלא מוצדק על ידי לחיצה על כפתור העכבר הימני:

ניתן גם להציג את הנוכחות עבור כל הכיתה ולערוך אותה בתצוגה זו:

או לבדוק כמה גרפים ונתונים סטטיסטיים כדי לראות מי הוא הנעדר השכיח ביותר :