כיצד יכול מחנך הכיתה להכניס הערות היעדרות?

English Slovenčina Deutsch Russian Čeština Lithuania Hebrew

אם אתה מחנך הכיתה, אתה יכול להחליט, את ההיעדרויות שהוכנסו לכיתה שלך על ידך ועל ידי המורים האחרים הם מוצדקים או לא מוצדקים. עבור לתצוגת "נוכחות (תלמידים)" ובחר את הכיתה. התצוגה מציגה את כל התלמידים ואת מספר "היעדרויות בלתי פתורות" בהתאמה :

ל Jana Hlavatá יש 27 "היעדרויות בלתי פתורות ".
אתה יכול להודיע להורים על היעדרויותיה עכשיו. כל מה שאתה צריך ניתן למצוא "היעדרות חדשה", שבו אתה מכניס את טווח הזמן, מתי הייתה ההיעדרות מוצדקת ואת הסיבה היעדרות:

כתוצאה מכך אתה יכול לראות, כי היעדרותה כבר מוצדקת. וגם הסיבה להיעדרות מוצגת.
המורה יכול לאפשר להורים להכניס את הערות היעדרות מקוונות:

מחנך הכיתה - כיצד לאפשר הערות היעדרות מקוונות
מורה - קבלת פתק היעדרות מהורים

במקרה שאתה צריך לתקן את הערת ההיעדרות, או במקרה אתה צריך לשנות את היעדרות אישית ללא שימוש בפתק ההערה, אתה יכול ללחוץ לחיצה ימנית ישירות על ההיעדרות:

לכל כניסה יש היסטוריה רשומה של שינויים, כך שאם מורה אחד אומר שהתלמיד נעדר ומורה אחר אומר שהתלמיד נמצא, אתה תמיד יכול לגלות מי ומתי בדיוק שינו את ההיעדרות.

ניתן להציג נוכחות של הכיתה כולה ולבצע תיקון בתצוגה זו:

תוכל גם לבדוק תרשימים ונתונים סטטיסטיים כדי לקבוע את תקופות הזמן עם שיעורי היעדרות של התלמידים הגבוהים ביותר:

הערה: במקרה שאתה צריך מורה אחר חוץ ממחנך הכיתה כדי שיוכל להכניס שיעורים מוצדקים/לא מוצדקים, יש צורך להעניק את ההרשאות בדף האינטרנט הבא:

How to grant right for attendance to the teacher?

Odkaz na videotutoriál