תוכניות הוראה והכנות ב EduPage - סקירה

English Slovenčina Deutsch Polish Russian Čeština Lithuania Hebrew Thai

כאשר אתה יוצר מקצוע חדש בתחילת השנה, צור גם תוכנית הוראה ב EduPage ג. אתה לא צריך להיכנס לתוכנית ההוראה ביומן הכיתה בתחילת שיעור. אתה פשוט צריך לבחור את הנושא הבא מהתוכנית.

מהו מקצוע ? כיצד ליצור אותו?
כיצד ליצור תוכנית הוראה חדשה?
כיצד להשתמש בתוכנית ההוראה ביומן הכיתה

הוסף הכנות - הערות, מצגות, תמונות, בדיקות, שאלות למבחן עבור תוכנית ההוראה.

כיצד ליצור מצגת חדשה
כיצד ליצור מבחן חדש?
כיצד ליצור מבחן חדש מכרטיסי שאלות מוכנים ?
כיצד ליצור כרטיס שאלה חדשה ?
כיצד לצרף קובץ להכנות שלי

כאשר אתה בוחר את תוכנית ההוראה מהתוכנית, אתה יכול לראות כמה ההכנות יש לך בתוכנית ואתה יכול להשתמש בהם באופן מיידי.

כיצד לגשת להכנות ביומן בכיתה

ההכנות שלך ניתן לצפייה גם על ידי התלמידים אם אתה מאפשר את זה. כאשר הם חוזרים הביתה מבית הספר, ב EduPage הם יראו הודעת דו"ח על שיעור שנלמד. לחיצה על הודעה זו תאפשר להם לראות את כל החומרים (מצגות, שאלות וכו' ) שאפשרת להם לצפות בהם.

How do students access the study materials for the topic?

EduPage יש חומרים רבים אחרים, אשר מורים אחרים יצרו. שיתוף של חומרים ב EduPage מבוסס על תקני ההוראה.
עבור כל חומר שנוצר, ניתן לצרף את תקן ההוראה.
לדוגמה - אם יש לך חומר בנושא "מספרים עשרוניים", זוהי קטגוריה רחבה מדי. האם זה מתייחס ל חיבור חיסור כפל או חילוק עשרוני, או אולי משהו אחר? אם אני מתייג בתווית את החומר עם תקן הוראה, "הצג מספרים עשרוניים חיוביים ושליליים על ציר מספרי", זה ברור הרבה יותר על מה החומר.

מה תפקיד התקנים ב EduPage ?
איך מגיעים לחומרים שמורים אחרים הכינו לתקן

אם אתה רוצה, אתה יכול לשתף את החומרים שהכנת, עם מורים אחרים.

כיצד אוכל לשתף את החומר שלי בספריית בית הספר?

אם אתה רוצה לראות החומרים של מורים אחרים בתוכנית ההוראה שלך, בצע צעד נוסף ביצירת התוכנית שלך – הקצה תקן הוראה פרטני לנושאים של התוכנית שלך. התקן מביא את כל החומרים הקשורים אליהם.

כיצד להקצות תקנים (סטנדראט) לתוכניות ההוראה

צעד קטן זה יביא תועלת רבה לך ולתלמידים שלך.
התלמידים יקבלו בקלות גישה לחומרי לימוד-עצמי או הכנות לבחינה.

מהם "נושאי לימוד"?

ניתן לראות את תוצאות התלמידים בהתאם לתקן ההוראה האישית. זה יעזור לך לגלות מה התלמידים שלך יודעים ובמה הם עדיין מתקשים. אתה יכול למקד בשיעור את תשומת הלב שלך על החלקים הבעייתיים של הלמידה.

כיצד להציג תוצאות של תלמידים לפי תקנים בודדים

EduPage גם יעזור לך בתיקון מבחנים ושעורי בית. אם התלמידים מבצעים שיעורי בית או מבחן באינטרנט באמצעות מחשב או בסמרטפון , באופן אוטומטי EduPage תבצע הערכה של תשובותיהם. ניתן לראות את התוצאות ובלחיצה אחת להכניס את הציונים בספר הציונים.

EduPage מציעה גם מערכת לתיקון מבחנים מודפסים. במקרים מסוימים, זה יקל עליך לתקן מבחנים וגם יספק לך נתונים סטטיסטיים מעניינים.

כיצד להעריך בחינות מודפסות ?

זקוק למידע נוסף?

• More help to Plans and Preparations