הרשמה לטיולים, סמינרים, קורסים ופעילויות אחרות

English Slovenčina Deutsch Polish Russian Čeština Lithuania Hebrew

מודול ההרשמה מאפשר לבית הספר לנהל בקלות את ההרשמה לאירועים שונים בבית הספר כמו סמינרים, טיולים, טיולים, וכו 'בסביבה EduPage באינטרנט.

זה יכול לשמש את המורה לארגן טיולים בכיתה, וכו 'זה יכול לשמש את המנהל לארגן סמינרים, קורסים למורים וכן הלאה.

ניתן למצוא מודול רישום בתפריט השמאלי תקשורת/הרשמה .

יצירת פעילות חדשה
ניתן ליצור פעילות חדשה על-ידי מנהל מערכת ומורים כאחד. מנהל מערכת יכול לנהל פעילויות ברחבי בית הספר.

מה תלמידים יכולים לבקש - לדוגמא טיולים בבית הספר, קורסי סקי, מועדונים או סמינרים, אנחנו קוראים לזה
פעילות.

עבור כל פעילות ניתן להגדיר קבוצה של מנויים. זה יכול להיות שיעורים שלמים, תלמידים ספציפיים או אפילו מורים.

אנו גם נגדיר קבוצה של מטרות עבור כל פעילות - למה המשתתפים יכולים להירשם. לדוגמה: אנו מארגנים קורס סקי. התלמידים יכולים לבחור אחד מ 3 יעדים: סקי קרוס קאנטרי, סקי במדרון וסנובורד.

אנחנו יכולים גם להגדיר קבוצה של כללים (הגבלות) עבור כל פעילות. לדוגמה, המספר המינימלי והמקסימלי של תלמידים לדיסציפלינה ספציפית.

הנה כמה דוגמאות ספציפיות של פעולות הרשמה .

מקרה 1 - רישום לטיול שטח

מקרה 2 - הרשמה לטיול סקי

מקרה 2 - הרשמה למקצועות

מקרה 3 - הרשמה למקצועות בחירה