מנהל מערכת - כיצד להגדיר יומן כיתה

English Slovenčina Polish Russian Čeština Lithuania Hebrew

אם בית הספר שלך החליט להשתמש ברישום לכיתה באמצעות EduPage, בצע את השלבים הבאים כדי להגדיר את יומן הכיתה :

1. השתמש בתוכנת מערכת השעות aSc באופן מקוון והגדר את אתר EduPage. שמור את רשימות הכיתות, התלמידים, המורים והנושאים מעודכנים..
2. יצירת חשבונות EduPage למורים: כיצד ליצור חשבונות למורים, תלמידים והורים?

3. . צור את מערכת השעות שלך בתוכנ ת aScTimetables. מקד את תשומת הלב שלך על שיעורים מחולקים. תן שם לכל קבוצת לימוד בעלת שם זהה לזה של חלוקת התלמידים חלוקות

4. פרסם את מערכת השעות שלך EduPage:
כיצד ניתן לפרסם מערכת שעות להורים / תלמידים מתוך יישום TimeTables?

5. קישור נתונים ל מערכת השעות עם הנתונים של aSc Online. המערכת תבקש ממך לסנכרן את מערכת השעות שלך בעת הפרסום :
סינכרון נתונים נוסף

בעיות אפשריות:

Groups in joined classes have different names - chyba v bode číslo 3
Ako upratať zoznam predmetov ak máme zadané niektoré navyše?- chyba v bode číslo 1

6. בעת לימוד שיעורים מחולקים (למשל שפות), הזן את התלמידים לקבוצות הלימוד הנכונות. הדבר נעשה על ידי המורים עצמם תוך יצירת הקורסים שלהם.
= je dôležité preložiť

אם המנהל הזין את התלמידים לקבוצות במערכת השעות , הקורסים צריכים רק להיות מאושרים בסקירה הכללית. מורה – תוכנית יומית וספר כיתה
ניתן להשתמש ביומן הכיתה באמצעות יישומים EduPage במכשירים ניידים גם במצב לא מקוון:
Mobilná aplikácia EduPage

7. כדי לחסוך למורים הקלדה מרובה בעת הזנת נושא הלימוד לתוך רישום הכיתה, העלה את תוכנית ההוראה שלך לתוך EduPage:
כיצד ליבא תוכניות הוראה מ EXCEL / WORD

8. הדפס את יומן הכיתה שלך:
Class register archive - Generating reports from Class register

מכשירים למנהל:
בדיקת קליטת נוכחות
Administrator - A tool to check recording of curriculum taught in the class register

הערה: