הורה - איך להוסיף עוד ילדים לאפליקציה ?

English Russian Lithuania Hebrew

אם יש לך מספר ילדים הלומדים בבית הספר או בתי ספר שונים באמצעות EduPage, אתה יכול לעבור בין הילדים וטפל בהם באמצעות האפליקציה שלך ללא צורך בהתחברות/התנתקות.

לשם כך, אתה צריך חשבון הורה . שם המשתמש של ההורה הוא כתובת הדואר האלקטרוני שסיפק לבית הספר. בדרך כלל בית הספר שולח סיסמה לדוא"ל זה. אם אין לך גישה של הורה אל Edupage עדיין, בדוק את העזרה הבאה:

לאחר הכניסה לחשבון של ההורה, אתה אמור לראות את כל הילדים שלך הלומדים בבית הספר. אם הילדים שלך לומדים בבתי ספר שונים עם EduPage, עליך לספק את אותה כתובת דוא"ל לכל בתי הספר. כדי להוסיף ילד נוסף לאפליקציה, לחץ על E והשתמש באפשרות "הוסף או הסר משתמשים".

אתה יכול לעבור בין הילדים על ידי לחיצה על "E" סמל בפינה השמאלית העליונה של המסך. תוכלו לבחור את שם הילד מהרשימה. תחת רשימת הילדים, יש לך גם הגדרות Edupage - הגדרות התראות, וכו '

אם אין לך גישה של הורה, רק חשבון תלמיד, תוכל גם להירשם לחשבון תלמיד. לגישת התלמיד יש אפשרויות מוגבלות. אם יש לך רק גישה לתלמידים, עליך להוסיף לאפליקציה כל ילד בנפרד .