Edupageכיצד ניתן להעלות תמונות של תלמידים ומורים ל

English Deutsch Polish Russian Čeština Lithuania Hebrew Thai

ניתן להעלות תמונות של תלמידים ומורים בחלון "נתוני בית ספר בסיסיים". התחבר אל Edupage כמנהל. בחר שינוי – "מידע בסיסי בבית הספר" – "נתונים בסיסיים של בית הספר" – "תלמידים / מורים" - עריכה.
ייפתח חלון עם נתונים של תלמיד / מורה נבחרים. בפינה הימנית העליונה יש מקום לתמונה. הכן קובץ עם התמונה על הדיסק של המחשב בפורמט JPG. עכשיו גרור את הקובץ עם העכבר למקום עבור התמונה. המערכת באופן אוטומטי תחתוך / תשנה את גודל התמונה בפורמט מרובע (128x128) ותגדיר אותו לתלמיד / המורה הנבחר

היכן נעשה שימוש בתצלומים אלו?
תמונות של תלמידים מוצגות ברישום תלמידי הכיתה, כאשר מבקשים לסמן תלמידים הנעדרים מהשיעור.

כיצד אני יכול להסיר תמונה?
ניתן להסיר תמונה על ידי הקלקה על התמונה ובחירה "הסר תמונה" מהתפריט.

האם מחנך הכיתה יכול להעלות תמונות של תלמידי הכיתה אותה הוא מחנך ?
כן. כאשר אתה נכנס כמורה, בתפריט השמאלי בחר הגדרות – תלמידים . תראה רשימה של תלמידים בכיתות שלך. מימין לכל תלמיד יש כפתור "עוד", שיפתח חלון עם נתוני התלמיד. כעת פעל בדיוק לפי ההוראות של מנהל המערכת.

השתמש בסדר יום מקוון להגדיר תמונות
בתי ספר המשתמשים ב סדר יום מקוון יכולים להגדיר תמונות גם בחלון תלמיד / מורה ב- בסדר יום מקוון.